ÁltalÁnos informÁciÓk

Felnőtt versenyek szabályzata

Ki indulhat?

Amatőr felnőtt: Csak olyan játékos indulhat, aki soha nem volt az MTSZ hivatalos felnőtt ranglistájának első 100 helyezettje között (nők esetében első 70 között) illetve az MTSZ hivatalos korosztályos ranglistájának első 20 helyezettje között.

Nyílt: Bárki indulhat.

A verseny lebonyolítása, díjazás, nevezés menete és módja az éppen aktuális részletes versenykiírás szerint történik, melyet minden nevező köteles elolvasni. A nevezés elküldése azt jelenti, hogy a kiírás minden részletét elolvasta és tudomásul vette. A kiírásban közzétett információk nem ismerése miatti károkért a versenyrendező nem felelős.

NEVEZÉS

A fenyvestenisz.hu oldalon meghirdetett versenyekre online kell nevezni a kiírás alatti jelentkezem gombra kattintva, melyről egy automatikus értesítést fog kapni a megadott e-mail címre. 48 órán belül a verseny rendezője újabb e-mailt küld, melyben értesít a nevezés jogosultságáról, valamint a verseny részleteiről. Amennyiben nem érkezik 48 órán belül a verseny szervezőjétől válasz, hogy fogadták a nevezést, akkor telefonon kell érdeklődni a nevezés beérkezéséről!

LEMONDÁS

Ha egy benevezett játékos visszalép az indulástól, akkor ezt jeleznie kell a verseny szervezőjének telefonon és emailen. (20/444-5737, info@fenyvestenisz.hu) A visszalépőnek mindenképpen meg kell bizonyosodnia arról, hogy a lemondó üzenet megérkezett a szervezőhöz. Minden játékosnak tudomásul kell vennie, hogy egy verseny szervezése igen sok előkészítő munkával jár, és előzetes költségekkel, melyeket az utolsó pillanatban visszamondani már nem lehet. Ezért késői lemondás esetén a versenyszervezők jogosan tarthatnak igényt a nevezési díjra, vagy annak egy részére. A nevezési díj átruházható.

1. Lemondás - lemondási határidő előtt (ld. kiírás, általában verseny kezdetét megelőző este 18.00 óra) nincs következmény.

2. Lemondás - lemondási határidő után: a nevezési díj 50%-át ki kell fizetni utalással, melyről díjbekérőt küldünk.

3. Ha valaki nem jön el, és nem mondja le a nevezést, akkor be kell fizetnie a teljes nevezési díjat, csak így van lehetősége másik versenyen indulni.

EGÉSZSÉG

A felnőtt játékosnak saját felelőssége, hogy sportolásra alkalmas állapotban vegyen részt a versenyen. A sportolás közben történő balesetekért, vagy hirtelen bekövetkező traumatikus egészségkárosodásért a verseny szervezője és munkatársai, önkéntesei nem vállalnak felelősséget.

„FAIR-PLAY”, BARÁTSÁGOS LÉGKÖR

Versenyeink nagyrészt hobbi versenyek, ahol elvárjuk, hogy a játékosok a „fair-play” szellemében versenyezzenek, és ennek szellemében viszonyuljanak a szervezőkhöz, a játékostársakhoz, nézőkhöz, és más résztvevőkhöz. Versenyeinknek barátságos hangulatú, örömteli eseménynek kell lennie, melyet, ha valaki nem tart tiszteletben, a szervezőnek jogában áll kitiltani a versenyről a nevezési díj visszafizetése nélkül.

FOTÓK

A honlapunkon meghirdetett versenyeken a szervező a játékosokról, nézőközönségről, eredményhirdetésről fotókat, esetleg videókat készítünk, melyeket feltesszük honlapunkra, facebook oldalunkra és egyéb online közösségi oldalainkra. Egyes fotókat felhasználhatunk cikkeinkhez, hirdetéseinkhez illusztrációként. Ha valaki nem szeretné, hogy lefotózzuk, emailben értesíteni kell minket a verseny előtt, valamint a versenyen is külön szólnia kell munkatársainknak, hogy őt ne fényképezzük. Aki ezt nem szeretné, kérjük, hogy a verseny előtt emailben értesítsen minket. Több szervező esetén, mindkét szervező céget megilleti a fotózás, és a fentebb felsoroltak. A verseny szervezői minden esetben fel vannak tüntetve a részletes versenykiírásban.

kezdőlap  |   használat  |   adatkezelés  |   impresszum  |   kapcsolat  |   belépés  |   regisztráció  |   elfelejtett jelszó

Facebook: Fenyves Tenisz Park    Instagram: Fenyves Tenisz Park    YouTube: Fenyves Tenisz Park
honlap:  Hugó